Lobby, Dining & Gift Shop Renovations – Saint Peters University Hospital

A new hotel like patient drop-off with a protective canopy, revolving door, and a hospital attendant providing valet parking was designed.

February 1, 2018

  • 2
  • 4
  • 3
  • 1

New Brunswick, NJ

A new hotel like patient drop-off with a protective canopy, revolving door, and a hospital attendant providing valet parking was designed. After completion of the 10,400 gsf renovations, the hospital noted a significant increase in patient/family experience satisfaction ratings.

The renovated Lobby greets patients and family members with a concierge/reception desk. The Lobby seating area was provided with casual furniture, WIFI services, phones, a water feature, and a piano.

The Gift Shop was redesigned to create a more specialty boutique type shop offering a different array of purchasing options unlike a typical hospital gift shop. The Coffee Shop/Dining Room renovations transformed the cafeteria setting into a waited-service restaurant.


Comments are closed.